torsdag den 30. maj 2013

Vi holder fest!

Der er fest i Brønshøj og det betyder fest hos DesignKartellet!

I morgen fredag holder vi åbent helt til kl. 22 og der er lækre sager på spil, for kl. 16-22 holder vi lodtrækning hver eneste time med skønne præmier!


Og som altid til fest, er der 10 % på hele butikken! 


Vi ses : )


torsdag den 23. maj 2013

Shop b for Bjørn online hos Helsemarie!Nu kan b for Bjørn også købes online, nemlig hos Helsemarie

5 af mine trædyr har fundet deres vej til den skønne øko webshop og er sådan set bare et klik eller to væk fra at blive dine. Det er da noget lettere end at skulle hele vejen til Brønshøj! I hvert fald hvis man bor i det jyske eller derhen af.

Kig forbi den skønne webshop. De har så meget øko-lækkert og jeg har selv været tilfreds kunde hos dem siden Bjørn kom til. Og så er det jo bare endnu mere lækkert nu hvor de også sælger mine ting : )
Hilsen Anna

mandag den 20. maj 2013

Lidt dyr

Her står den såmænd på sygdom igen (eller stadig) med feber og nu også udslet. Regner med at det er skoldkopper den lille mand har fået. Det får vi snart at se.


Langt om længe er lidt dyr alligevel blevet færdige.
Her er tre får og to geder som hopper ned i butikken ganske snart. 


Jeg beklager at det ikke bliver til så meget her på bloggen lige nu. 
Når sygdommen er smuttet sin vej igen bliver der lidt mere tid.
Hilsen Anna

torsdag den 9. maj 2013

Det er dejligt med forår, men...

Det er dejligt med forår, men det er som om at forår altid bringer sygdom med sig. Måske er det bare hjemme hos os. Her kaster lillemanden i hvert fald op i stride strømme. Så han bor på armen og der er ikke tid eller overskud til noget som helst andet.
Det går ellers godt med vuggestuen efterhånden. Det var lidt hårdt de første par uger, men nu er han bare vild med det og de kan endda få ham til at sove sin middagslur (hvilket ikke altid lykkes herhjemme). Men det er også bare et skønt sted og med mindre vi ender med at flytte langt væk, hopper han lige fra vuggestue til børnehave og fra børnehaven lige over i skolen ved siden af. Dejlig trygt og bekendt.
Lige nu kigger vi på at flytte tættere på (hvis vi nogen sinde får råd til at flytte), for turen frem og tilbage er noget besværlig, hvilket jo især er ærgerligt når han som skolebarn engang skal lære selv at komme til og fra skole. Men det er der jo lidt tid til endnu.

Til gengæld er det så skønt at bo så tæt på butikken og vi er ofte forbi selv når jeg ikke har vagt. Det er sådan et skønt sted med sååå mange skønne ting og søde mennesker, som jeg pludselig møder på gaden her i Brønshøj, hvor de fleste af os jo bor.

Så ja, det er skønt med forår, skønt med vuggestue, skønt med butikken, men den der sygdom må også godt snart gå sin vej igen, for den er altså ikke særligt skøn.

onsdag den 1. maj 2013

Giveaway lige her!


Så er foråret ved at være her og det har vi ventet længe på! 
Det skal fejres med en giveaway!

Det du kan vinde, ja det er sådan set op til dig selv, for jeg udlodder et gavekort til DesignKartellet hvor du kan vælge mellem alle b for Bjørns produkter. Gavekoret er på 200 kr.

Bor du langt fra Brønshøj kan du gemme gavekortet til du engang kommer til København eller du har måske en god ven der bor i området.


Sådan deltager du: 

For at være med skal du følge b for Bjørn enten via facebook eller bloglovin.
Og så skal du ellers bare skrive en kommentar herunder. 

Du må naturligvis meget gerne dele på facebook eller via din blog, men det giver ikke ekstra point.
Denne giveaway bliver også sat op på b for Bjørns facebook side og du kan derved også deltage ved at kommentere på facebook.

Vinderen finder jeg d. 10. Juni.

Jeg håber I har lyst til at være med : )