onsdag den 27. februar 2013

Å for Åh kom nu Forår!

Så kom vi helt til Å. Februar er gået hurtigt med alle de blogindlæg vi blev sat til at skrive!
Bjørn og jeg var ude og kigge på erantis og vintergækker i går i et dejligt næsten ikke koldt solskinsvejr. Og vi blev enige om at nu er foråret snart på vej. Med varme og så sommer og så skal vi på stranden med vand og vi skal lave picnic med sandwich og kage og æble og appelsin og banan ligesom Plet. Og vi skal hoppe i vandet PLASK ligesom Plet og fisken kigger og flodhesten kigger også. Og vi skal byggesandslot med muslinger og flag, ligesom Plet.

Hvis du ikke har regnet det ud, har Bjørn en bog med hunden Plet der tager på stranden.

Det bliver nu dejligt at sneen forhåbentlig snart er helt væk og vi kommer op på mere end et par plusgrader.
Det der med at rende rundt udenfor i t-shirt! Man kan næsten ikke forstille sig det om vinteren. Jeg fryser helt bare ved tanken. Men lige pludselig du! Nu forvsvinder Februar. Marts smutter sikkert lige så hurtigt og sådan plejer det jo at fortsætte.
Lige nu er det skønt bare at finde små erantis og vintergækker der kigger frem mellem de visne blade sammen med en Bjørnesøn der stadig ser mange ting for første gang.Billedet af den lykkelige Bjørn er fra sidste år.

Tak for blogleg Liv! : )

tirsdag den 26. februar 2013

Ø for Ønsker?

Min lille bitte Bjørn som næsten lige er kommet til verden, synes jeg, samtidig med at jeg ikke rigtig kan huske hvad det hele drejede sig om før han fandtes, fylder snart 2 hele år!
Han har fødselsdag lidt for tæt på jul, hvis du spørger mig og jeg kan ikke finde på nogle gode ønsker.

I har jo også børn (de fleste af jer) og mange har allerede fejret en eller flere 2 års fødselsdage. Så kom da lige med jeres gode ideer! Hvad er/var et hit hos jer til den 2 årige?

søndag den 24. februar 2013

Z for Zoo

Nå så blev Y også sprunget over. Jeg kom simpelthen ikke til det i går.
Her sker ikke en hel masse, men der er en masse spændende på vej.
For eksempel snakkede jeg Bjørns fremtidige vuggestue i går og han har fået en plads fra 1. April ligesom vi ønskede det. Det i sig selv er jo spændende efter 2 år hjemme med mor.
De andre spændende ting vil jeg først fortælle om senere.


Nu skal vi først til dagens bogstav og vi er kommet helt til Z:

Vi havde egentlig tænkt os at vente, men endte alligvel med at rende i Zoo på en noget proppet lørdag tilbage i efterårseferien. Altså zoologisk have var proppet og alle var der for at se på isbjørnene. 
Så vi måtte vente i kø på at komme ind og de lukkede kun et bestemt antal ind af gangen.
Men NØJ hvor var det ventetiden værd! 
Man kan godt forstille sig at det er lidt vildt at se isbjørnene komme svømme lige på den anden side af ruden, men det overgik mine forventinger. Sikke en oplevelse!
Jeg glæder mig til at komme tilbage på en helt almindelig hverdag hvor alle i andre er på arbejde, så der ikke bliver maset og skubbet og skyndet på os.


Isbjørnen her har lige fået et "lækkert" hestehoved at guffe. Mums.


Denne isbjørn havde placeret sig ovenpå glastunnelen, så vi fik lov til at gå under den på vej ud.


Og man kan ikke tage i zoo med Bjørn uden lige at sige hej til tigerne, selvom at de altid (synes jeg) kigger så sultent på os.

lørdag den 23. februar 2013

X for Xylofon med Får

Jeg havde ellers gårsdagens emne (som hed Vores Blogland) næsten klar, men sønnen boede på min arm hele dagen med en varm pande og masser af tårer, så der blev aldrig mulighed for at få det færdigt.
I dag er han heldigvis noget bedre.


Det er dette nye får jeg gerne vil vise frem i dag, men som i kan se er der også en xylofon på billedet. 
Kreativ tænkning eller snyd? Heldigvis er der ingen regler, så i dag er emnet X for Xylofon med Får.

onsdag den 20. februar 2013

U for Uld pige

Se hvad jeg har lavet!


Det er bare en af de der små træfigurer fra Panduro som jeg har malet ansigt på og så har jeg nålefiletet resten.

tirsdag den 19. februar 2013

T for Tandbørste

Bruger du tandbørste? Ej hvor sjovt det gør jeg også! 
Og jeg går ind for genbrug. Også til tandbørster. 
Det er altså ikke gamle tandbørster jeg genbruger! 
Næh jeg køber disse tandbørster som er genbrugte yoghurt kopper og så er de uden alt det der skadelige der er i meget plastik (og derfor også er i mange tandbørster).


Og så er de super gode. De synes Bjørn og jeg i hvert fald. 
Dem på billedet er Bjørne-størrelser, men de fås også til voksne. 
De forhandles blandt andet hos Helsemarie og er også set i nogle helsekoster.
  
Bare fordi også de små køb også gør en forskel.

S for Sofasurfing

Kender du sofasurfing? Eller Couchsurfing som det jo hedder. Som du nok kan se var jeg nødt til lige at oversætte det for at bruge det til dagens emne.
Couchsurfing (CS forkortet) handler om at møde mennesker, om at rejse, om at opleve og for mig er det også endt med at handle lidt om det der alle snakker om. Nemlig kærlighed.


På CS laver man en profil, hvor man beskriver sig selv, sine interesser og sin sofa.
Og så vælger man om man "er ude og rejse", "kan have folk boende" eller at man "bare kan mødes".
Hvis jeg så er ude og rejse, kan jeg søge på andres profiler alt efter hvor jeg befinder mig og finde nogen at bo hos et par dage (surfe deres sofa) eller bare at mødes med.

Jeg prøvede CS første gang da jeg vandrede gennem Frankrig. 2008 mener jeg det var. Jeg har gjort det  rigtig mange gange siden. På den måde at jeg boet gratis, mødt mennesker (fået en masse venner rundt om vi verden), set det land og den by jeg nu befinder mig i fra deres side og oplevet en masse jeg aldrig havde set hvis jeg havde boet på hostel eller hotel.
De år jeg har couchsurfet rigtig meget, har jeg jo selvsagt været ude og rejse rigtig meget og det meste af tiden har jeg ikke haft et sted at bo. Så på listen over alle dem jeg har mødt er det et forholdsvis lille  antal jeg har været vært for. Men de gange jeg har været vært, har været super oplevelser med søde gæster og ligeledes gode oplevelser sammen med dem i min egen by.
Og sidst men ikke mindst var det til en CS komsammen i Sloveniens hovedstad Ljubljana at jeg mødte min nuværende mand.
Vi har ikke været så gode til det der couchsurfing noget siden vi bar fået Bjørn, men det kommer jo nok igen. 

Har du prøvet at sofasurfe?


mandag den 18. februar 2013

R (skulle have været) for Ræv

Phew det er altså lidt stress at skulle skrive et indlæg hver dag! Jeg har nogle ræve færdige og det var planen at i dag skulle handle om dem. Men de der billeder har ikke taget sig selv, så det blev altså ikke lige til noget.
Jeg er både lidt syg og har travlt med at slibe slibe slibe trædyr og at læse om moms, skat og foreninger. Det er vist på kinesisk, for jeg forstår det i hvert fald ikke. Køkkenet er dækket af træstøv og jeg tænker på at jeg skal have fundet mig et værksted, for det går jo ikke på længere sigt.

Så i dag handler om absolut ingenting.

søndag den 17. februar 2013

Q for Quang

Det der med at hjælpe andre.
Det der med at nogen ikke har så meget som vi har her i Danmark, selvom at mange af os har meget lidt i forhold til dem der har mest.
Der er altid nogen der har det bedre end os og der er altid nogen der har det værre. 
Vi kan arbejde på at få det bedre, på at få mere, men det man får allermest ud af er at hjælpe andre, der har endnu mindre, til at få lidt mere og til at få det lidt bedre.

Derfor synes jeg at Anders Matthesens sang om Quang er ret sej.
Du kender den jo allerede, men her kommer den alligvel:


Hjælp dine børn til at blive stærke mennesker, ikke så de kan komme først hver gang, men så de kan hjælpe dem der altid kommer til sidst.

lørdag den 16. februar 2013

P for På Toppen

I går tog Bjørn og jeg på tur ind til den store by og på vores vej ned mod strøget stødte vi på Rundetårn og så blev det til en tur op op op af bakke og en hurtig hurtig løbetur hele vejen ned igen.
Op og ned. Det er noget Bjørn er vild med!


Halvvejs oppe var der en fin udstilling om skoven - med rigtige træer og det hele! 


Og midt i rummet var der et bord, hvor man kunne sætte sig og tegne et billede på nogle kort. Kortene var vist egentlig til at skrive på, men næsten alle havde tegnet i stedet og som det ses på billederne var der sat en fin væg af til de fine kort.


Bjørn satte selv sit kort op på væggen. Han tegnede et fint springvand i mange farver.


fredag den 15. februar 2013

O for Og så til et par Giraffer

Jeg ved godt at jeg snyder lidt med de bogstaver nogle gange, men når man grise, gæs og giraffer, er man nødt til at gøre det.


Her er to giraffer, ganske fine og færdige.


De er også med den nye maling og er noget anderledes i farverne end mine første giraffer.
Heldigvis har jeg fået god respons på dem.


Som altid er de økologiske og håndlavede.

torsdag den 14. februar 2013

N for Noget sødt

Gør i noget specielt ud af Valentines day? Vi gør ikke, men jeg kan vist heller ikke påstå at vi er det mest romantiske par i verden. Vi glemte for eksempel vores 2 års bryllupsdag tilbage i November og måtte blive mindet om det da vi om aftenen fik en sms fra Bjørns gudforældre der ønskede os tillykke.


Så dagen i dag bliver ikke gjort mere særlig end alle de andre og herhjemme står den som altid på en opvask jeg ikke gider tage, et gulv jeg ikke gider støvsuge og alt det der andet der hører til når man leger far, mor og b(j)ørn.

Jeg har nu fået dette fine kærlighes-æble af manden min og så har Bjørn tegnet et flot valentines kort til sin far, men det får i ikke et billede af, for manden kigger sikkert herind før han kommer hjem fra job.

tirsdag den 12. februar 2013

M for Mor

Interview med Bjørn.
 Emnet er Mor:


Hvornår mødte i hinanden første gang?

Det var inde i maven jeg lærte mor at kende, men først senere så vi hinanden og fik lov til at snakke rigtigt sammen.
Jeg var ret glad for at være inde i maven. Dengang kunne jeg gøre lige hvad jeg ville og havde for eksempel aldrig ble på. Det skal jeg nu, siger mor. Det er lidt irriterende.
Faktisk havde jeg tænkt mig at blive inde i maven. Mor og maven sagde at nu skulle jeg komme ud fordi det var min fødselsdag. Jeg gad bare ikke alligevel, men så kom der en mand jeg ikke kender. Han lavede en lille dør i maven og så hev han mig ud. Det var strengt, syntes jeg, så jeg tissede på ham.
Så kom der en anden mand og tog mig og jeg fik slet ikke lov til at se mor, for han tog mig til et andet rum og undersøgte mig, selvom at jeg græd og kaldte på mor. Så jeg tissede også på ham.
Far var der heldigvis og han tog mig med ind til mor, så vi endeligt kunne få hilst rigtigt på hinanden.
Hun hed mor, sagde hun og fortalte mig at jeg hed Bjørn.
Og så har vi bare været sammen siden. Far er her også, men tit går han. Hvor er far? Spørger jeg. Han er på arbejde. Jeg har godt set hvor far arbejder, men det er længe siden, så jeg tror lidt at han bare står ude på trappen når han er gået.

Hvad laver du så sammen med mor?

Nogle gange vasker vi op sammen. Det er det bedste, men jeg bliver lidt sur når mor slukker for vandet. Hun siger også at jeg ikke må drikke det, men andre gange må jeg gerne drikke vand, så det forstår jeg ikke.
Vi går også mange ture sammen. Jeg kan godt lide lige at hoppe i en vandpyt eller gå i noget sne og så komme op til mor bagefter. Så bliver hendes tøj vådt og beskidt, men det gør ikke noget, syntes jeg.
Nogle gange tegner vi og jeg synes bare at mor skal tegne alle de ting jeg siger. Mest rutsjebaner. Mange rutsjebaner. Og Mijaw. Når hun så har tegnet det, farver jeg det, men nogle gange farver jeg det så meget at man ikke kan se hvad mor har tegnet. Så siger jeg bare at hun skal tegne det igen. Nogle gange ser hun lidt træt ud.
Hun siger også altid at jeg skal sove lur og om aftenen skal jeg også sove. Det er strengt. Mor tror at det er noget dejligt at sove. Hun vil altid gerne sove og om morgenen gider hun ikke stå op og lege. Men far siger at det skal hun, for han skal jo på arbejde og jeg må aldrig komme med selvom at han ved at jeg elsker tur.
Så får jeg bare morgenmad i stedet. Det er også meget godt, for jeg var sulten efter sådan en lang nat uden mælk eller noget.

Ellers så hygger vi bare og synger sange og leger med mit legetøj. Mor hjælper mig når jeg er ked af det og der kommer tårer og når jeg er glad, så griner vi bare sammen. Det kan jeg bedst lide.

L for Leg og lær året rundt

Se engang en fin bog jeg har vundet inde hos Signe med bloggen Nu Stopper Hesten.
Bogen er skrevet af Helle Lindahl og hander om årstidens lege.


Indtil videre er jeg kun kommet til fastelavn, fordi det har det jo lige været og jeg blev overrasket over hvor god bogen faktisk er. Udover at lege og skabeloner til fastelavn, er der også en fin forklaring over hvor fastelavn egentlig stammer fra. Naturligvis med den stakkels levende kat i tønden, men også en masse andet jeg ikke kendte til. 
Så jeg glæder mig til at læse hvad de andre højtider byder på.


Tak for bogen Signe : )

mandag den 11. februar 2013

K for Kan du gætte hvem jeg er?

K kan jo næsten ikke stå for andet nu hvor det lige har været fastelavn.
Bjørn og jeg slog katten af tønden med mødregruppen i går.
Det var et stort hit, synes alle drengene, at få lov at slå løs på tønden.
Hårdt slår sådan nogle små unger på snart to år dog ikke og det tog noget tid at få slået bunden ud på paptønden. 
At få slået tønden helt ned, måtte vi helt opgive.


Som jeg skrev i går, er min symaskine jo i stykker, så det blev ikke til et hjemmelavet kostume i år.
I stedet blev Bjørn iklædt en fin kjole, gamacher og spænde i håret. 
En yndig ung pige er han til fastelavn i år.


Kjolen er fin, synes Bjørn, for der er katte på.
Hårspændet det er dog ikke særligt populært og skal sniges på når han har travlt med noget andet.

Kan i gætte hvem der blev kattedronning? 
Det gjorde Bjørn naturligvis : )


søndag den 10. februar 2013

J for Jaaaa Fastelavn!

Jeg ved det godt. Det er rimelig dårligt fundet på med J dagen.
Det er vist heller ikke lige månedens mest spændende indlæg, for jeg er i fuld gang med at lave fastelavnsboller og så skal Bjørn og jeg afsted og holde fastelavnsfest med mødregruppen.
Bjørns kostume får i lov at se i morgen.


Bollerne er forholdsvis sunde og uden sukker. 
Vi lavede en halv portion for et par dage siden for lige at teste opskriften, som jeg har fra Madbanditten og Bjørn var ret godt tilfreds. Opskriften på bollerne kan du finde i linket og cremen har jeg lavet meget enkel. Det er blot flødeskum pisket med lidt bær og vanille. 
Bjørn nægtede dog at smage på bollerne hvis der var creme i.


I går lavede vi også lidt fastelavnspynt. En maske og en kat i karton, som Bjørn har farvet fine.
Det der med fastelavnsris kom vi ikke lige til i år, selvom at jeg havde tænkt mig det. Men Bjørn er også lidt lille til det, så det tager vi næste år.
Skabelonerne til masken og katten fandt jeg i en fin bog jeg har vundet i en giveaway inde hos Signe. Mere om den om et par dage.

Min symaskine gik jo i stykker dengang jeg syede de små dukker og jeg har ikke fået kigget på den siden. Det betyder også at jeg ikke har kunnet sy et kostume til Bjørn og det de har i BR m.v. er jeg ikke den store fan af. Kig med i morgen og se hvad jeg har fundet på i stedet.

lørdag den 9. februar 2013

I for Inde i min mosters mave

Inde i min mosters mave er en lille børnehave
Hun skal nemlig være mor til en tvilling og hans bror
Når jeg lytter med mit øre tæt mod maven kan jeg høre
To små glade unger kravle inde bag min mosters navle
Alle mødre har en mave der engang var børnehave
Hvis man ikke går i kloster får man børn som lille moster

Hjemme hos os har vi altid (siden Bjørn var helt lille), sagt masser af rim og sunget sange.
Min læge har senere fortalt at det skulle være rigtig godt for sprogudviklingen og jeg skal da love for at der er fuld gang i Bjørns sprog. Det eneste han ikke er så god til er at holde mund.
Han taler rigtig meget for sin alder og i forhold til at vi er flersprogede. Og så bliver der bare sunget når han leger.
Når jeg lægger ham til at sove, synger han nogle gange med på godnat sangene i stedet for at lægge sig til at sove. Det er sååå irriterende, men ih hvor er det dog også sødt.

Måske har alle vores mange rim og sange noget med hans gode sprog at gøre. Måske er han bare sej.


Dette er et godt eksempel på hvordan man kan bruge bloglegen til at prale af sine søn.fredag den 8. februar 2013

H for Hva vil du gi?


Som de fleste af jer nok har opdaget laver jeg trælegetøj. Det er økologisk uden noget skidt, hvilket jeg selv synes er rigtig vigtigt når jeg køber legetøj til min søn. Og jeg vil derfor ikke kunne forsvare at bruge ikke-økologisk maling når jeg laver legetøj til andre børn.

Mit legetøj er jo håndlavet og det tager tid at lave hvert stykke legetøj. Jeg ville selv have svært ved at betale for det, hvis jeg var køberen.Og det er mange penge for et stykke legetøj, men samtidig er det meget lidt penge i forhold til arbejdstiden. Men kan det egentlig betale sig? Tænker jeg. Så nu vil jeg gerne høre hvad i mener. 

Bruger i gerne ekstra penge på legetøj, for så at få et godt og økologisk produkt? 
Gør det en forskel at produktet er håndlavet og derfor helt unikt?
Går i op i at det er legetøj i selv har lyst til at se på eller står den på plastik legetøj og kvantitet frem for kvalitet hjemme hos jer? 

Jeg hverken dømmer eller bliver (alt for) fornærmet. Vil bare gerne høre jeres mening. 


Læs mere om bloglegen her.

torsdag den 7. februar 2013

G for Grise


Jeg når ikke at være særligt kreativ i øjeblikket. Desværre. 
Men lidt bliver det da til og her er fire grise blevet færdige.
Det er naturligvis både håndlavede og økologiske.
Og når vi engang får gang i butikken, kan de findes lige netop der.onsdag den 6. februar 2013

F for Flot Diplom


Ja det er lidt snyd bare at sætte et "flot" foran så jeg kan prale af min søn, men ha ha jeg gør det bare alligevel!
Bjørn har nemlig været rigtig dygtig og har indtil videre samlet 300 kr ind til landsindsamlingen ved at gøre gode gerninger sammen med sin moar. 
Når man gør mere end 10 gode gerninger, får man et fint diplom med navn.
I dag er den allersidste dag man kan være med og vi skal en tur ned på biblioteket og afleverer tre gode gerninger mere.

Engang imellem kigger Bjørn op på sit diplom der hænger på opslagstavlen over spisebordet og siger:
Det var flot.

tirsdag den 5. februar 2013

E for Eventyr


Der er fuld gang i bloglegen. Her får du en dag i Frankrig med E for Eventyr.

Når jeg tænker tilbage på mine vandreture, er det hele meget smukt og dejligt med masser af solskin og skønne omgivelser. Desværre skriver jeg en masse når jeg er ude at vandre og minderne stemmer ikke altid overens med virkeligheden. Sådan kan eventyret også se ud:


Dag 13. Lørdag.

Kl. er omkring 20.15. Alt er vådt. Alt er shit. Jeg er helt smadret. Det pisser ned. Jeg ligger i mit telt på nogens grund og er bange for at de opdager mig og bliver sure, for jeg er ikke rigtig skjult. 
Og jeg er rigtig rigtig bange for at mit telt ikke kan holde regnen ude. Mit regntøj kan ingenting. Regnslaget til min rygsæk er også noget møg.  

Det begyndte at regne tidligere i dag. Over middag tror jeg og jeg gik ned ad en vej der ikke syntes at ende og jeg var ret sikker på at jeg gik den forkerte vej, men der var ikke andet at gøre end at gå og jeg blev næsten helt gennemblødt. Jeg kom endelig ud til en anden vej. Regnen stoppede og jeg fandt ud af at jeg rent faktisk var gået den helt rigtige vej. Så det var fantastisk.
Så fik jeg et lift af en rigtig sød mand, der selvfølgelig ikke talte engelsk. Det var ikke et særligt langt lift, men det var alligevel dejligt. Solen strålede nu og jeg fik tørt tøj på og det hele og gik glad videre. Så pludselig, for et par timer siden, begyndte det så at pisse ned igen helt overdrevet. Jeg troede at det bare var en byge, men det blev ved og ved og var fuldstændig fucked up.
Jeg var heldigvis klar med regntøj, men det holdt mig ikke tør særligt længe og jeg har jo skåret huller i mine sko, så de er heller ikke meget værd i regnvejr. 
Jeg sad lidt i læ ved en lav mur, men det hjalp ikke meget, så jeg løb i stedet tilbage til en bro jeg havde set tidligere, hvor en gammel jernbane gik over. Der var længere dertil end jeg huskede, men jeg var jo gennemblødt alligevel. Da jeg endelig kom dertil, var der helt vådt under broen også, for kun nogle træbjælker med banespor gik over broen, så det kunne regne lige ned. Jeg blev et stykke tid og stillede min rygsæk så godt i læ som jeg nu kunne - hvilket ikke var så meget.
Efter et stykke tid gik jeg lidt rundt og fandt et sted ved siden af vinmarken, som broen var indgang til. Et sted hvor det var muligt at sætte mit telt op. Så det fik jeg med besvær gjort og er inde i teltet nu.
Da jeg stod under broen, kørte en mand på et tidspunkt forbi, fra gården længere inde og jeg er nervøs for at han kommer tilbage og ser mit telt og bliver vred og ikke taler engelsk... jeg håber at han ikke ser det, hvis nu det er.
Fuck mand, det bliver bare ved og ved med at regne fuldstændigt overdrevet! Og alle mine ting og mit tøj og sko - alt er vådt. Det er sådan noget møg! Jeg håber snart det stopper. Jeg håber at jeg kan sove her uden problemer.
Øv, det dryppede lige ned på min nakke. Fuuuck.
Bare det stopper snart og jeg kan få mine ting tørret.
Goddamn Sydfrankrig, huh! Nothing but rain.

Hov, jeg glemte helt at fortælle om ham den klamme mand, som jeg troede ville give mig et lift!
Det var kort før at det begyndte at regne igen og jeg havde set ham køre forbi mig før i modsatte retning og han stoppede og sagde noget på fransk og jeg spurgte om han talte engelsk og han sagde lidt, men blev ved med at tale fransk og jeg sagde at jeg ikke forstod fransk og at jeg ikke havde brug for et lift og han sagde en masse og noget med "fem" og jeg troede at han måske mente noget med at det ville begynde at regne igen om fem minutter, for det kunne godt se sådan ud på himlen. Men jeg sagde nej tak alligevel og gik videre. Så kørte han, men stoppede igen lidt fremme og jeg troede at han bare ville vende om på en vendeplads længere fremme, men han holdt der længe, men jeg var langt derfra, så han kørte hen mod mig og vinkede da han kørte forbi og jeg vinkede og smilede og så stoppede han sgu et stykke bag mig og gik ud af bilen og kom hen til mig og jeg så at han havde en 50 euro seddel i hånden og så forstod jeg pludselig hvad det var han ville og jeg sagde "No merci" en masse gange med en noget alvorlig og bekymret stemme og gik videre og endelig gik han også tilbage til sin bil og kørte væk.
Øv, hvor var han klam!
Anyways, stadig regn. Jeg håber det hele ser bedre ud i morgen. 


Sådan kan livet på Frankrigs landeveje også se ud, men gud hvor jeg savner det!

Her og her er to andre dage fra sammen vandretur beskrevet. De er ikke helt så negative.
Hilsen Anna

mandag den 4. februar 2013

D for Designers Punktum?

Det gik meget godt lige til det ikke gjorde det mere. Vi havde ellers håbet at der ikke gik mere end et par måneder før vi kunne åbne butikken, men sådan skulle det ikke blive og nu er der lige pludseligt langt til målstregen.
Vi er ikke så mange tilbage som vi var for kort tid siden og der er mange ting os der er tilbage ikke har styr på (endnu).
Så nu er det tid til at læse på lektien, lære nye ting og tid til at finde nye ansigter med samme drøm.

Har du også en drøm om at åbne butik eller kender du nogen der har, så skal du endelig skrive og høre hvad det egentlig er vi har gang i. Og hvis ikke, så glæder vi os bare til at se dig i butikken når den engang bliver til virkelighed.


Gad du bare rigtig godt eje nogle af mine dyr og kan du slet ikke vente så længe som det tager os at få gang i butikken, så send mig da bare en mail!


søndag den 3. februar 2013

C for Calls for at little white lie

C


Videoen er desværre ikke af bedste kvalitet og dette er noget der bør opleves live og ikke blot på nettet. Sangeren er oftere fuld en ædru, men han kan synge så alt andet i verden bliver ligegyldigt. 

lørdag den 2. februar 2013

B for Bjørn (naturligvis)

Bloglegens anden dag starter med B: 


Bjørns blå bog: 

Navn: Bjørn
Forældre: Mor og far
Elsker: ambulance, rutsjebane, isbjørn, at grine, rive i hår, kilde mor, hoppe i vandpytter.
Bryder sig slet ikke om: at sove, børste tænder og få overtøj på.
Gider ikke: spise selv, få skiftet ble.
Vil gerne: synge, smide skrald i skraldespanden, spise rosiner og vaske op.
Hobby: togbane, rutsjebane, kuglebane, bibliotek og cafe.
Ynglings musik: Hallelujah (Jeff Buckley), Lille Peter Edderkop og Jeg elsker dig (Pyrus).

Det siger mor om Bjørn: Mor ææælsker Bjørn!
Det siger far om Bjørn: Good baby.
Det siger underboen: Shh!!!
Det siger han selv: Bjørn er Bjørn.