torsdag den 9. maj 2013

Det er dejligt med forår, men...

Det er dejligt med forår, men det er som om at forår altid bringer sygdom med sig. Måske er det bare hjemme hos os. Her kaster lillemanden i hvert fald op i stride strømme. Så han bor på armen og der er ikke tid eller overskud til noget som helst andet.
Det går ellers godt med vuggestuen efterhånden. Det var lidt hårdt de første par uger, men nu er han bare vild med det og de kan endda få ham til at sove sin middagslur (hvilket ikke altid lykkes herhjemme). Men det er også bare et skønt sted og med mindre vi ender med at flytte langt væk, hopper han lige fra vuggestue til børnehave og fra børnehaven lige over i skolen ved siden af. Dejlig trygt og bekendt.
Lige nu kigger vi på at flytte tættere på (hvis vi nogen sinde får råd til at flytte), for turen frem og tilbage er noget besværlig, hvilket jo især er ærgerligt når han som skolebarn engang skal lære selv at komme til og fra skole. Men det er der jo lidt tid til endnu.

Til gengæld er det så skønt at bo så tæt på butikken og vi er ofte forbi selv når jeg ikke har vagt. Det er sådan et skønt sted med sååå mange skønne ting og søde mennesker, som jeg pludselig møder på gaden her i Brønshøj, hvor de fleste af os jo bor.

Så ja, det er skønt med forår, skønt med vuggestue, skønt med butikken, men den der sygdom må også godt snart gå sin vej igen, for den er altså ikke særligt skøn.

6 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring med ham den stakkels lille pjevs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det går heldigvis den rigtige vej nu : )

   Slet
 2. God bedring med ham det lille pus.
  Jeg må altså snart finde tid til at komme forbi butikken...
  Smil fra Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe!
   Vi nåede jo utroligt nok heller ikke at komme forbi legestuen inden Bjørn startede vuggestue...
   Men kom endelig forbi butikken : )

   Slet
 3. Rigtig god bedring med ham.
  Hvor er det godt at høre at han er glad for vuggestuen.

  SvarSlet