lørdag den 17. november 2012

Fakkeloptog for dyr

Tivoli er dyreplageri! lød det gennem Københavns gader i går. Med fakler i hænderne (og stearin på tøjet) vandrede vi gennem byen, til tivoli, for at bringe vores budskab; for at tale for dem der ikke selv kan.

Tivoli har valgt at indgå et 3 årigt samarbejde med Kopenhagen Fur som igen og igen bliver afsløret i dyremishandling. Det er et skridt i en rigtig dårlig retning og selvom at jeg og familien har elsket at komme i tivoli er det desværre slut nu. Dyrs rettigheder er langt vigtigere end et par timers underholdning.

Dette indlæg er ikke skrevet for at starte en debat, men for at dem der ikke kendte til dette samarbejde, gør det nu. Derfor er det blot et kort indlæg uden detaljer.
Er du interesseret kan du læse meget mere blandt andet hos Anima (også på facebook) eller ved at google Tivoli og Kopenhagen Fur.

I går gav vi vores tid for dyrene og hvis bare en af jer derude fravælger tivoli, fravælger pels, fravælger Kopenhagen Fur, fravælger Cananda goose, fravælger skønhedsprodukter der er testet på dyr, så har det været det værd.


Billedet her er lånt fra facebooksiden Forbyd minkavl nu.

4 kommentarer:

 1. jeg er nød til at kommentere: så sejt gjort :)

  SvarSlet
 2. Ja, det er så langt ude at Tivoli vil samarbejde med dem! Men på den anden side synes de jo heller ikke at kvinders ret til amning i deres forlystelseshave skal sikres, så er helt spændt på, hvad deres næste stunt er...

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et kønt "familiested"

   Slet