tirsdag den 9. oktober 2012

Hjemme igen


Hjemme igen. Øv hvor er her koldt i Danmark. Her er heller ingen bjerge i horisonten.
Det er lidt dejligt at være hjemme igen og ikke være gæst hos svigermor mere, men Bjørn savner de lækre legepladser og vi savner alle varmen. Ikke at det er super varmt i Slovenien, men sommeren varer lidt længere. Her i Danmark er det som om at den altid er ovre sådan lige før den er rigtigt begyndt.

Til gengæld skal jeg til syltedag hos Maja på søndag. Hun er smadder klog, så det glæder jeg mig til! Der er vist stadig plads til flere hvis det har interesse. Tjek linket for info.

Og ellers gælder det jo bare om at finde tilbage til virkeligheden igen, så vi har sat æbler på snor og prøver på at få styr på hjemmet igen.
Vi snakker meget om at flytte, men det er lige det med at finde noget at flytte til uden at det koster den der million eller to, som vi bestemt ikke har.
Det kommer der mere om når det engang bliver til virkelighed.
4 kommentarer:

 1. Velkommen hjem : ) ser dejligt ud med æbler på snor.

  SvarSlet
 2. Smukt med æbler på snor :o)

  Har kigget lidt på link side - det er nemlig det jeg er i gang med Martin. Giver ham Probiotic Panda og nogle gode vitaminpiller, og så har vi fjernet komælk fra kosten... Man skulle bare gøre det noget før i tiden...

  Kan godt forstå lyst til at flytte og have sit eget. Håber I finder noget, der passer jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elena : )
   Det lyder rigtig godt at du giver ham probiotika! Månedens tema i Rebecca Perssons "klub sunde børn" er skrevet af Maja (fra linket) og handler netop om probiotika. Det er rigtig interessant læsning og der er opskrifter og forklaringer med. Og ja så kan man som sagt komme til syltedag hos hende på søndag : )

   Slet