onsdag den 9. maj 2012

Grimms legetøj

Det er ikke min intention her at reklamere for legetøjsfabrikanter eller internet firmaer, men blot at anbefale legetøj der er et hit hos os og fortælle hvor man kan få fat i det.
Herhjemme elsker vi legetøj fra Grimms. Man kan blandt andet få det i en af vores ynglings online shops Naturebaby som har masser lækre af økologiske produkter til børn og deres forældre. I københavn kan det også fås i Solspejlet, som også kaldes steinerbutikken og Grimms er lige netop "steinerlegetøj" da det er legetøj hvor fantasien sætter ind.
Vi elsker simpelt legetøj som ikke har ét enkelt formål. En plastikdims man kan trykke på bliver nemlig rigtig hurtigt kedelig, men enkelt legetøj som dette, kan bruges til rigtig mange lege i rigtig mange år.


Her ses den store regnbue in action sammen med dyrene fra Noas ark (de er ikke fra Grimms) købt hos koogko, endnu en dejlig online shop som vi har brugt en del siden Bjørn er kommet til. Også denne er økologisk.


Bjørn bruger mest regnbuen til at sætte de små figurer på og så vender vi dem ofte om så de kan "gyng gange". 
Når vi har besøg, bliver der ofte bygget "tårne" og kunstværker med buerne. Det er voksne, især mænd der synes det er sjovt. Så ja den er for alle aldre og så er den ligesom al det andet legetøj fra Grimms, rigtig smuk.Så har vi en masse dejlige klodser som især bliver stablet og væltet i øjeblikket. 


Det er dejligt at have legetøj som man har lyst til at se på.Her perler, som jeg har sat på snor da Bjørn ellers ikke er helt gammel nok til dem. Og flere klodser, her i forskellige former.


Og det smukke stabletårn. 
Bjørn elsker når vi snurrer de runde brikker på gulvet som snurretoppe. Det larmer også så dejligt når de vælter : )


2 kommentarer:

 1. Åh, jeg elsker også legetøjet fra Grimms. Vi har også både klodser og stabletårn - og regnbuen får vores Alfred af mor og far, når han fylder to (den er allerede købt).
  Kh Ulla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig super dejligt : )

   Slet